Опис замороженої груші (без шкірки)
Груша без шкіри Польського виробництва на українському ринку популярна серед кондитерських фабрик та різних пекарень. Відмінність груші Українського та Польського виробництва в технологіях обробки та нарізки груші. Польські високотехнологічні заводи здатні “нарізати” грушу кубиком без шкірки та без подальшого її потемніння. Грушева начинка одна з класичних уподобань у приготуванні кондитерських виробів, таких як пироги, шарування, шарлотки, а також відмінне рішення для пастили.
Заморожена груша відмінно зберігається при температурі -18°С протягом 2 років, без втрати якості.
Інформація про польську грушу без шкірки:
- Категорія: заморожені фрукти;
- Продукт: Груша кубиком 10х10 мм;
- Упаковка ящик: 10 кг;
- Виробник: Польща;
- Термін зберігання: до 24 міс.;
- Температура зберігання: від -18°С;
Купити заморожену грушу без шкірки кубиком 10 на 10 міліметрів, оптом від одного ящика з доставкою або самовивозом.