Опис Брусилівського сиру Моцарелла
Вироблено Моцареллу з натурального молока на Брусилівському сирзаводі - відомим своїми високими стандартами виробництва. Сир моцарелла використовують у всіх ресторанах європейської, зокрема італійської кухні.
Перед введенням в асортимент продукт проходить попередню дегустацію та пробне приготування шеф-приводами відомих столичних закладів. «Брусилівська» моцарелла отримала безліч позитивних оцінок відповідності запитам кухарів. Купити сир моцарелла можна оптом та в роздріб за спеціальною, зниженою ціною (за рахунок оптимізації процесів закупівлі та реалізації). Будь то моцарелла для ресторану або для дому - якість залишається на тому ж високому рівні, що відповідає на вимогливі запити ринку.
Інформація про сир моцарелла:
- Категорія: Молочні продукти;
- Продукт: Сир Моцарелла;
- Виробник: Україна, Брусилівський маслозавод;
- Особливість: брус;
- Фасовка: вакуумне пакування ±1 кг.
- Термін зберігання: 120 діб;
- Температура зберігання: від +0°C до +6°C.
Купити «моцарелу» легко, за допомогою кошика сайту чи скориставшись консультацією співробітників відділу продажів. М'який сир моцарелла доставляємо Києвом та Київською областю